Wij zijn gesloten in Sassenheim

BESTE GASTEN,

Met pijn in ons hart hebben we besloten om de dagelijkse bezigheden bij A-muze Sassenheim te stoppen. De combinatie van het draaiende houden van een drukke zaak in Lisse, Sassenheim én ons gezin is voor ons op dit moment niet meer te realiseren.

De beslissing om in Sassenheim te stoppen is een vervelende, maar wij gaan ons richten op een rustige, stabiele toekomst in Lisse.

Het afgelopen 1,5 jaar is een achtbaan van emotie geweest en hebben wij het enorm naar ons zin gehad en heel veel van u tevreden huiswaarts zien keren na een lunch of diner. In alles bleek dat wij van iedereen in Sassenheim een warm welkom kregen en op een fantastische plek terecht waren gekomen in dit mooie dorp, waarvoor duizendmaal dank!

Helaas hebben wij ook met A-muze Sassenheim op meerdere zakelijke vlakken tegenspoed gehad, waar wij samen helaas geen invloed op hebben kunnen uitoefenen. Hier hebben we geprobeerd ons overheen te zetten en te vechten voor ons bestaan in Sassenheim, maar daar komt dus nu een eind aan.

Zijn we dan al helemaal weg?NEE!

Wij sluiten A-muze Sassenheim voor de dagelijkse gang van zaken, maar ons restaurant is nog steeds beschikbaar voor het geven van feestjes en partijen tot 100 personen. Voor meer informatie kunt u hierover contact opnemen via grandcafe@a-muze.com

VIA DEZE WEG WILLEN WIJ U NOGMAALS BEDANKEN VOOR UW VERTROUWEN EN ZIEN WIJ U GRAAG TERUG BIJ A-MUZE LISSE, HEEREWEG 238, 0252-424600

VRIENDELIJKE GROET,

René en Juliette

Bezoek de website van Lisse